FEM MAIG

Comissió d'Entitats per les Festes de Maig del Poblenou

Esclat de les Festes de Maig 2015

Des de Fem Maig, us convidem a l’Esclat de les Festes de Maig 2015:  l’acte de presentació de les Festes de Maig del 2015, que es durà a terme el dia 9 de maig a partir de les 18h al Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou (Can Saladrigas, c. del Joncar, 35)

Esclat de les Festes de Maig del Poblenou 2015

L’acte començarà a les 18h amb la cercavila amb l’estandart de les Festes de Maig anunciant les festes pels carrers del barri fins al carrer de Llull 184, davant de l’Agrupació Excursionista Icària, seu de l’Agrupament Escolta Rakxa on a càrrec de Fem Maig es farà la presentació del cartell i del programa de les 37enes Festes de Maig del Poblenou.

Seguidament, a càrrec de la Colla del Drac del Poble Nou, és farà la cercavila de la Recollida de la Penyora de Foc 2014 fins a la Llibreia Etcètera, botiga que ha guardat la Penyora de Foc en reconeixement a la seva tasca de col·laboració en els actes de Foc del Poblenou.

La Penyora es podrà veure des del 9 de maig fins al 16 de maig a l’entrada de Can Saladrigas, fins aquell dissabte 16 que serà entregada a l’Agrupament Escolta Rakxa  a canvi del Foc del Correfoc 2015.

Comments are closed.